ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un protest împotriva pașaportului „verde” (a se citi: maro, n.m.) Covid va avea loc vineri, 17 septembrie, în Piața Victoriei, cu începere de la ora 15:30. Implementarea acestui mecanism de condiționare prin vaccinare/testare a accesului la locuri și servicii publice este dezbătută zilele acestea de guvernul și parlamentul minoritar al României va face viața imposibilă cetățenilor normali, ducând la discriminare în masă și la segregare socială, așa cum s-a văzut deja în Franța socialistului Macron, unde oamenii au ieșit cu milioanele în stradă, atât înainte, cât și după extinderea pașaportului „sanitar”, o unealtă menită să determine de fapt vaccinarea cu serurile experimentale Covid nu pentru rațiuni medicale, ci pentru simplificarea vieții sociale. Totul cu un preț: supunerea propriului corp la injectarea cu noile seruri experimentale, care au dat până acum numeroase reacții adverse grave și nici măcar nu au împiedicat, în multe cazuri, infectarea vaccinaților cu noul coronavirus.
 
Reacția francezilor a fost și de a boicota toate afacerile care au aderat la sistemul de pașaportizare a societății prin impunerea dictaturii covidiene. În România, un sistem similar se dorește a fi implementat ocolind legiferarea obișnuită, prin ordonanță de urgență a unui guvern devenit recent „mai” minoritar decât era după alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Experiența (legea carantinării, legea 5G ș.a.) ne-a arătat că tot ceea ce se dezbate și se propune azi, va fi degrabă adoptat mâine, cu ignorarea oricăror amendamente și a opoziției societății civile. De aceea, românii care s-au opus încă din aprilie 2020 dictaturii politico-farmaceutice anunță că vor ieși încă o dată în stradă, anume în Piața Victoriei, adică în fața acestui Guvern care urgentează măsurile pandemice excesive, nedemocratice și nepopulare:

„Începând de mâine intrăm într-o nouă etapă a dictaturii medicale: accesul cetățenilor va fi restricționat treptat, inițial la magazine și servicii, la marile evenimente de familie (nunți, botezuri), iar anumite categorii profesionale (medici și asistenți medicali, profesori, polițiști, pompieri, funcționari publici) vor fi vaccinate ca vitele, în masă. 

Indiferent de problemele medicale, de contraindicațiile la acest ser genetic, chiar dacă au trecut prin boală și au imunitate celulară - care este de zeci de ori mai eficiență decât vaccinul. 

Va fi restrâns dreptul la mișcare în localitate și în țară, de a folosi transportul în comun, trenurile și avioanele. 

Statul român, captiv intereselor globaliste, produce o discriminare majoră și o falie în corpul social: din măsurile anti-democratice rezultă cetățeni de rang inferior, care sunt lipsiți de drepturi și libertăți. Se va implementa, pe model chinezesc, scorul social, care permite statului să-și țină cetățenii cumințiți în țarcuri electronice. 

Dacă nu ne vom opune acum și acest tip de "pașaport covid" intră în practică, libertatea câștigată cu preț de sânge în decembrie 1989 va fi un scurt pasaj dintr-o istorie care se va scufunda complet într-un totalitarism lipsit de fisuri.

Totul depinde de noi, de răspunsul pe care-l vom da dintru început la aceste provocări majore. 
Riposta noastră trebuie să fie proporțională cu măsurile iraționale care vor transforma oamenii liberi în sclavi a căror singură preocupare va fi supraviețuirea”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook