ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un protest, la care au participat și părinți și copii, a avut loc duminică seara în Piața Victoriei, în care s-a cerut demisia ministrului Educației. Printre cei care au participat la protest s-a numărat și avocatul Dan Chitic.

Potrivit EVZ, oamenii sunt extrem de dezamăgiți și furioși față de decizile anunțate de Monica Anisie în ce privește începerea noului an școlar, dată fiind pandemia de Coronavirus. Manifestația a fost anunțată și distribuită masiv în mediul online pe mai multe platforme de socializare. Cea care a anunțat inițial desfășurarea proiectului este Oana Lovin.

Oana Lovin o numește „incompetentă” pe Monica Anisie, despre care spune că singurul mod în care s-a putut remarca până acum a fost prin gafe.
 
„Astăzi la orele 18:00 ieșim în stradă ca să protestăm în Piața Victoriei. Cerem demisia Monicăi Anisie. Această ministră incompetentă care n-a făcut nimic altceva decât să se remarce prin gafele pe care le-a făcut, e deja celebră pentru fraza cu pepsiglas”, a spus Oana Lovin.
 
Inițiatoarea postării a mai adus aminte și de câteva episoade în care ministrul Muncii a mers în diferite inspecții la mai multe școli din România, pentru ca în cele din urmă să demită un academician.
Aceasta continuă postarea spunând despre Monica Anisie că într-o „lume normală”, ministrul Muncii nu ar fi ajuns decât cel mult un „liftier la minister”.

Zilele trecute, Ministrul Educatiei a fost întrebată daca nu s-a gandit sa isi dea demisia ca urmare a faptului ca tabletele nu vor ajunge la elevi la inceputul anului scolar. Anisie a răspuns că nu a luat în calcul acest lucru deoarece nu ea este cea care a realizat acea achiziție, ministerul pe care îl conduce punând doar la dispozitie banii necesari.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews