ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ 1.000 de localnici protestează miercuri în centrul orașului Caracal, revoltați de acțiunile anchetatorilor din ultimele zile  și bâlbâielile care se țin lanț în tragedia de la Caracal. ”Alexandra a sunat, nimeni nu a acționat” și „Vreau să trăiesc”, strigă tinerii care participă la protest, informează Mediafax.

Protestatarii s-au adunat în fața Poliției din Caracal, mulți având steaguri și afișe cu mesaje precum „Stop minciunilor și corupției”, „Rușine procurorului Popescu Lucian” sau „Vei rămâne o legendă”.
Oamenii strigă „Alexandra a sunat, nimeni nu a acționat”, „Vreau să trăiesc”, „Rușine”, „Luiza”, „Alexandra”, „Vrem dreptate” și ”moarte pentru moarte”.

Protestatarii s-au declarat nemulțumiți de felul în care merge ancheta.

„Nu mai știm ce să credem. După atâtea zvonuri și atâtea dovezi, care se răspândesc prin orașe, ne îngrozesc tot mai tare. Iar la sfârșit, atoritățile vin și declară că nu au nicio dovadă! Eu vreau să știu tot, dar și întreaga națiune vrea să afle tot. Sunt sigură că ăsta nu a acționat singur.Nu este atât de inteligent să acționeze de unul singur", a declarat profesoara de Limba Engleză a Alexandrei.

Procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat miercuri că Direcția nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informațiile apărute în spațiul public nu sunt confirmate.