Câteva zeci de persoane protestează, duminică, împotriva președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.  De asemenea, ei solicită eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Protestatarii scandează lozinci antiprezidențiale, poartă pancarte și steaguri tricolore, iar înscrisurile care se pot citi pe tricouri sau pe alte materiale sunt următoarele: „Liviu, deținut politic, libertate”; ”Jos statul paralel” .

Unul dintre protestatari, Petruț Petreschioiu, de profesie inginer, declară că a venit la manifestație pentru un om care „merită tot respectul, pentru tot ce a făcut în țara asta și pentru oameni”.

„Doresc eliberarea lui, e clar că a fost un dosar politic - și primul și al doilea - deci e un abuz evident", a afirmat acesta.

Potrivit jandarmilor, protestul este unul spontan, nefiind autorizat de către autorități.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.