ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Blocul Național Sindical (BNS) și Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România (FNSAR), care reprezintă toate Serviciile Publice de Ambulanță, organizează marți un miting în Capitală, la care sunt așteptați peste 1.000 de participanți, transmite Cotidianul.
 
VIDEO:
 
 
"Parcul de ambulanțe este într-o stare deplorabilă, asta înseamnă insecuritate atât pentru personalul de pe ambulanțe, cât mai ales pentru bolnavi, incapacitatea de a-și duce la îndeplinire menirea prevăzută prin lege și asta dintr-un singur motiv: puterile discreționare ale domnului Raed Arafat, care în ultimii ani  a dezvoltat, în paralel, un alt serviciu, SMURD-ul, care este arondat Ministerului de Interne”, a declarat Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical. 

Conform unui comunicat al BNS, între orele 10:00 și 12:00, în Piața Revoluției va avea loc pichetarea Ministerului Afacerilor Interne/sediul Departamentului pentru Situații de Urgență, de la 12:00 la 12:30 va fi un marș sindical din Piața Revoluției în Piața Victoriei, iar de la ora 12:30 la 14:00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piața Victoriei.
 
„BLOCUL NAȚIONAL SINDICAL ANUNȚĂ, DE MÂINE, PROTEST PE TERMEN NELIMITAT ÎN TOATE SERVICIILE PUBLICE DE AMBULANȚĂ. 

MITING DE AMPLOARE ÎN FAȚA GUVERNULUI

Blocul National Sindical anunță, împreună cu Federația Națională Sindicală ”Ambulanța” din România (FNSAR), care reprezintă toate Serviciile Publice de Ambulanță, că mâine, 22 noiembrie 2022, va fi organizat un #miting de amploare în Capitală, cu peste 1.000 de protestatari.

Programul acțiunilor sindicale de mâine este următorul:

1. De la ora 10:00 – 12:00 în Piața Revoluției va avea loc pichetarea Ministerului Afacerilor Interne / sediul Departamentului pentru Situații de Urgență.

2. De la ora 12:00 – 12:30 va avea loc marșul sindical, din locația Piața Revoluției în Piața Victoriei

3. De la ora 12:30 – 14:00 va avea loc pichetarea Guvernului României din Piața Victoriei.

În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Național Sindical și FNSAR la discuții, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor, se va renunța la marșul sindical și la pichetarea Guvernului.

Menționăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezența lor la București nu afectează negativ capacitatea de intervenție a Serviciilor Publice de Ambulanță.

De asemenea, #BloculNationalSindical reamintește că, începând de mâine, de la ora 10:00, pe termen nelimitat, toate ambulanțele operative din Serviciile Publice de Ambulanță vor afișa vizibil mesajul ”#PROTESTNAȚIONAL”, a transmis BNS.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și stând în picioare