ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O organizație din New York, care a fost în fruntea protestelor anti-Israel, a promis să "închidă DC" atunci când premierul israelian Benjamin Netanyahu va ajunge să vorbească în fața Congresului, transmite Breitbart.

Netanyahu va vorbi în fața unei ședințe comune a Congresului pe 24 iulie. Forumul Poporului a scris miercuri, într-o postare pe X, că grupul va închide Washingtonul, DC, atunci când Netanyahu va sosi și va "emite o notificare de arestare a unui cetățean".

"Poporul îl acuză pe Benjamin Netanyahu de genocid", a scris grupul. "Când criminalul vine la Washington DC pe 24 iulie, vom ÎNCHIDE DC și vom emite o notificare de arestare a unui cetățean".

"Poporul lumii este alături de Palestina și împotriva genocidului comis de Israel, cu acordul deplin al Statelor Unite", a continuat grupul. "Alăturați-vă nouă pentru a forma o Linie Roșie împotriva genocidului în jurul clădirii Capitoliului!".