ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai vocali și agresivi protestatari #rezist, amendat în repetate rânduri de oamenii legii, Mihai Cristian Dide, a făcut un anunț neașteptat: vrea să se angajeze la Jandarmerie.

După ce s-a luptat cu forțele de ordine în Piața Victoriei, Dide vrea să dea examen de angajare la Jandarmerie, instituția pe care a hulit-o în ultimii ani.
 
„Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie. Mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat și îngrijitor animale grajd.

Pur și simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni și care sunt procedurile și criteriile de angajare în această instituție”, a declarat Dide, potrivit stiripesurse.ro.

Dide a devenit cunoscut și după ce s-a legat de gardul Guvernului , s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori.

Ultima acțiune a lui Dide a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Justitției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de prostest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu