Unul dintre cei mai vocali și agresivi protestatari #rezist, amendat în repetate rânduri de oamenii legii, Mihai Cristian Dide, a făcut un anunț neașteptat: vrea să se angajeze la Jandarmerie.

După ce s-a luptat cu forțele de ordine în Piața Victoriei, Dide vrea să dea examen de angajare la Jandarmerie, instituția pe care a hulit-o în ultimii ani.
 
„Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie. Mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat și îngrijitor animale grajd.

Pur și simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni și care sunt procedurile și criteriile de angajare în această instituție”, a declarat Dide, potrivit stiripesurse.ro.

Dide a devenit cunoscut și după ce s-a legat de gardul Guvernului , s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori.

Ultima acțiune a lui Dide a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Justitției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de prostest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews