ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestatarul #Rezist Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de „Ceaușescu”, a fost amendat cu 1.500 de lei de polițiștii Capitalei după ce a făcut scandal în momentul în care membrii secției de votare de la Colegiul Jean Monnet duceau urna mobilă la casa lui Ion Iliescu, potrivit Mediafax.

„Un echipaj al Secției 1 Poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit unui bărbat. Acesta striga și adresa injurii, iar la momentul legitimării a continuat acest comportament”, informează Poliția Capitalei.
 
Potrivit unor surse, este vorba despre protestatarul #Rezist Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de Ceaușescu. Acesta a făcut scandal atunci când membrii secției de votare de la Colegiul Jean Monnet duceau urna mobilă la casa lui Ion Iliescu. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul secției, unde a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.500 lei pentru tulburarea linistii și ordinii publice și adresare de injurii.

Fostul președinte Ion Iliescu a votat, duminică, după ce reprezentanții secției de votare de la Liceul Jean Monnet din București s-au deplasat la domiciliul acestuia cu urna mobilă.