ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Franța, Țara Bascilor (Spania), Marea Britanie, Suedia, Finlanda și alte națiuni au ieșit în stradă sâmbătă împotriva pașaportului de vaccinare. Lucrătorii medicali din Londra și-au aruncat halatele în fața reședinței premierului Boris Johnson pentru a protesta împotriva concedierii începând din 3 februarie a angajaților nevaccinați. Iar asta, la numai o zi după ce localnicii din Guadelupa franceză au declanșat revolte violente împotriva impunerii pașaportului vaccinal la locul de muncă, devenind primii protestatari anti-dictatură „sanitară” din Uniunea Europeană care au ieșit în stradă cu arme de foc.
 
O mare manifestare la Londra împotriva concedierii îngrijitorilor medicali nevaccinați, care ar urma să intre în vigoare pe 3 februarie, și împotriva pașaportului de vaccinare (care ar urma să fie abandonat începând din 27 ianuarie), potrivit canalului de Twitter Anonyme Citoyen. VIDEO: 
 
 
Îngrijitorii medicali își aruncă halatele în fața reședinței premierului Boris Johnson din Londra. Mii de persoane protestează în capitala britanică împotriva concedierii îngrijitorilor nevaccinați începând cu 3 februarie. VIDEO:
 

Și în capitala Scoției, Glasgow, s-a protestat împotriva pașaportului de vaccinare. Scoția va ridica majoritatea restricțiilor începând de luni, cu excepția pașaportului de vaccinare pentru accesul în discoteci și la marile evenimente (concerte). VIDEO: 
 
 
Și în Franța au avut proteste în mai multe orașe simultan. La Paris, oamenii au ieșit în stradă pentru al XXVIII-lea weekend consecutiv împotriva președintelui Emmanuel Macron și a pașaportului vaccinal. VIDEO:
 
 
Și în orașe de provincie din Franța s-a ieșit în stradă împotriva pașaportului vaccinal și a vaccinistului Macron. Mai jos, manifestația din Montpellier! VIDEO: 
 
Și în orașul francez Toulon lumea a ieșit în stradă ca în fiecare sâmbătă pentru a protesta împotriva pașaportului vaccinal și a politicii lui Emmanuel Macron. VIDEO:  
 
Țara Bascilor e o regiune de limbă diferită, împărțită între sudul Franței și Nordul Spaniei. De partea spaniolă a graniței, la Bilbao bascii au ieșit în stradă ÎN NUMĂR MARE pentru a protesta împotriva pașaportului „sanitar”. VIDEO: 
 
Nici țările nordice nu se lasă mai prejos. Mii de persoane au manifestat sâmbătă în Piața Senatului din Helsinki, Finlanda, împotriva pașaportului „sanitar”. VIDEO: 
 
Și în Stockholm, Suedia, mii de persoane au protestat sâmbătă în centru împotriva pașaportului vaccinal. VIDEO: 

Părăsim canalul de Twitter Anonyme Citoyen și aruncăm o privire și pe canalul Rise Melbourne care, de data asta, pe lângă protestele din Australia (s-a protestat nu doar la Melbourne, ci și în Brisbane și Adelaide), ne arată ce s-a întâmplat în America de Sud (Chile), America de Nord (Canada) sau Coreea de Sud, trecând prin Japonia, Tenerife/Spania și Europa continentală. În mod special cităm protestele anti-dictatură covidiană din Ucraina, Polonia, Elveția, Austria (Graz) - al cărui Parlament a impus vaccinarea obligatorie începând din februarie - , Germania (Dresda), Irlanda (Dublin), Norvegia (Oslo), Italia (Genova, Trento). 
 
Un amănunt insolit: La granița dintre Canada și SUA, camionagiii care nu sunt de acord cu ordinele de vaccinare obligatorie au intrat în grevă, provocând blocaje și haos, atingând apogeul pe 23 ianuarie.
 
Să nu uităm că și în România se va ieși împotriva dictaturii covidiene prima dată în acest an sâmbăta viitoare, pe 29 ianuarie, în Piața Universității din București, protestul fiind anunțat de Starea de Libertate.