ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă din seara anunțării rezultatelor alegerilor prezidențiale din Franța, care l-au creditat pe Emmanuel Macron cu câștigarea unui al doilea mandat, cetățeni indignați au ieșit să-și manifeste furia pe străzi. Protestele au devenit violente, iar poliția a dat cu gaze lacrimogene, ceea ce a cauzat o radicalizare a protestatarilor. VIDEO:

Polițiștii din Paris au împușcat mortal două persoane aflate într-o mașină care se îndrepta direct spre ei în cursul nopții de duminică spre luni, după ce proteste violente au izbucnit în capitala Franței după realegerea președintelui Emmanuel Macron, potrivit unor informații citate de The New York Post.  

Precizăm că, din iulie 2021, de când Macron a anunțat impunerea certificatului Covid și a segregării sociale pe criteriul vaccinării în Franța, aproape fiecare weekend a fost marcat de ieșiri în stradă împotriva dictaturii „sanitare”, la Paris raliindu-se și mai vechiul grup de protestatari al Vestelor Galbene. Probabil aceiași oameni, pe lângă votanții dezamăgiți ai Marinei Le Pen, sunt acum în stradă pentru a denunța o bizară victorie la distanță de peste 15 procente a lui Emmanuel Macron. VIDEO: