ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imunitatea dobândită în urma unei infecții anterioare cu COVID-19 oferă o protecție puternică și de durată împotriva rezultatelor severe ale bolii, la un nivel „la fel de ridicat, dacă nu chiar mai ridicat" decât cel oferit de vaccinurile cu ARNm, potrivit unui studiu publicat joi în The Lancet, scrie Defender.

Cercetătorii au efectuat o revizuire sistematică și o meta-analiză a 65 de studii din întreaga lume, oferind dovezi copleșitoare pentru a susține ceea ce mulți oameni de știință, medici și studii au afirmat încă de la începutul pandemiei COVID-19.

The Lancet recunoaște, în sfârșit, ceea ce medicii și oamenii de știință au fost gazetăriți pentru că au spus ani de zile - că imunitatea naturală oferă o protecție superioară vaccinurilor experimentale", a declarat Robert F. Kennedy, Jr., președinte și consilier juridic principal pentru litigii pentru Children's Health Defense.

Doar tsunami-ul de propagandă și cenzură din partea cartelului farmaceutic/guvernamental de biosecuritate și a mass-mediei controlate a convins publicul că Pfizer și Moderna sunt mai bune în protejarea sistemului imunitar uman decât Dumnezeu și evoluția", a adăugat el.

Studiul a constatat că imunitatea dobândită în urma unei infecții a fost adesea mult mai robustă și s-a diminuat în mod constant mai lent decât imunitatea obținută în urma a două doze de vaccin cu ARNm. Cercetătorii au constatat că imunitatea naturală a fost eficientă în proporție de cel puțin 88,9% împotriva bolii grave, spitalizării și decesului pentru toate variantele COVID-19 la 10 luni după infectare. De asemenea, a oferit o protecție de 78,6% împotriva reinfectării pentru toate variantele, cu excepția omicron BA.1, pentru care protecția a fost de 45,3%.

În cadrul unei reuniuni din 2022 a Comitetului consultativ pentru practici de imunizare al Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC), care a avut loc în octombrie, CDC a prezentat date care arată că imunitatea dobândită prin vaccinare după două sau trei injecții a scăzut la zero la șase luni de la injectare, iar apoi a devenit negativă. Studiul Lancet a afirmat că „deși protecția împotriva reinfectării de la toate variantele scade în timp, analiza noastră a datelor disponibile sugerează că nivelul de protecție oferit de infecția anterioară este cel puțin la fel de ridicat, dacă nu mai ridicat decât cel oferit de vaccinarea în două doze cu vaccinuri cu ARNm de înaltă calitate (Moderna și Pfizer-BioNTech)".

Studiul a fost finanțat în parte de Fundația Bill și Melinda Gates. Printre autori s-a numărat și Dr. Christopher Murray, directorul Institutului pentru Măsurători și Evaluări în Sănătate, institutul finanțat de Gates care a fost „în mare parte responsabil pentru calculele exagerate ale mortalității, care au supraestimat de 20 de ori numărul deceselor cauzate de COVID la începutul pandemiei COVID", potrivit lui Kennedy. Autorii au susținut, pe baza constatărilor lor, că imunitatea naturală ar trebui recunoscută alături de vaccinuri atunci când autoritățile iau în considerare restricționarea călătoriilor, a accesului la locuri de desfășurare și la locul de muncă pe baza statutului de imunizare.

Comentând aceste concluzii, Dr. Meryl Nass, medic internist și epidemiolog, a declarat:

„În timp ce încadrează acest lucru ca fiind o recunoaștere a faptului că imunitatea naturală conferă protecție, ceea ce face, de asemenea, este să ofere un acord tacit că politicile impuse de guvern care restricționează călătoriile sunt acceptabile. În plus, oferă o aprobare tacită a pașapoartelor cu vaccinuri."

Războiul „cartelului" împotriva imunității naturale

În octombrie 2020, The Lancet a publicat un articol - „Consensul științific privind pandemia COVID-19: trebuie să acționăm acum" - al unor autori printre care se numără și directorul CDC, Rochelle Walensky, care a avut o largă acoperire în presa mainstream. Aceștia au afirmat că „nu există dovezi privind o imunitate protectoare de durată împotriva SARS-CoV-2 în urma unei infecții naturale" și că „consecința scăderii imunității ar reprezenta un risc pentru populațiile vulnerabile pentru un viitor nedeterminat". Dar, în noiembrie 2021, o solicitare în temeiul Freedom of Information Act (FOIA) a obligat CDC să recunoască faptul că nici măcar nu a colectat date privind imunitatea naturală.

Apoi, în ianuarie 2022, CDC a fost obligat să își revizuiască poziția privind imunitatea naturală, recunoscând într-un raport că imunitatea naturală împotriva COVID-19 a fost de cel puțin trei ori mai eficientă decât vaccinarea pentru a preveni infectarea persoanelor cu varianta Delta. Companiile farmaceutice erau, de asemenea, conștiente de beneficiile imunității naturale, deși au suprimat aceste informații, au dezvăluit documentele.

În octombrie 2021, Project Veritas a expus trei oficiali Pfizer care au declarat că anticorpii duc la o protecție egală, dacă nu chiar mai bună, împotriva virusului în comparație cu vaccinul, a relatat The Defender. Ulterior, în aprilie 2022, documentele Pfizer deținute de Food and Drug Administration (FDA) din SUA și făcute publice în baza unui ordin judecătoresc au confirmat că Pfizer știa că imunitatea naturală era la fel de eficientă ca și vaccinul COVID-19 al companiei în prevenirea bolilor grave, a relatat jurnalista Kim Iversen.

Cel mai recent, fișierele Twitter au dezvăluit că un membru al consiliului de administrație al Pfizer, care a condus anterior FDA, a făcut presiuni asupra Twitter pentru a lua măsuri împotriva unei postări care sublinia cu exactitate că imunitatea naturală este superioară vaccinării COVID-19, a relatat The Epoch Times. Solicitările FOIA au dezvăluit, de asemenea, că Dr. Anthony Fauci și șeful său, directorul Institutului Național de Sănătate, Francis Collins, au conlucrat pentru a suprima Declarația Great Barrington, care susține că imunitatea naturală joacă un rol important în atenuarea daunelor publice cauzate de COVID-19, a raportat The Defender.

Vaccinurile eșuează, ceea ce înseamnă că avem nevoie de mai multe vaccinuri

Mass-media care au relatat despre studiu, inclusiv NBC, ABC și U.S. News & World Report, continuă să pledeze pentru vaccinare ca fiind cea mai importantă modalitate de protecție împotriva bolilor grave și a deceselor cauzate de COVID-19. Aceasta în ciuda faptului că până și susținătorii vaccinurilor, Bill Gates și Fauci, au recunoscut că vaccinurile COVID-19 au performanțe slabe.

Într-o lucrare publicată luna trecută în Cell Host and Microbe, Fauci și coautorii săi au confirmat că virusurile respiratorii predominant la nivelul mucoaselor, inclusiv gripa, coronavirusurile, virusul sincițial respirator sau VSR și răcelile obișnuite „nu au fost până în prezent controlate în mod eficient de vaccinuri autorizate sau experimentale". Aceștia au concluzionat: „Vaccinurile cu protecție durabilă împotriva virusurilor respiratorii nesistemice ale mucoaselor cu rate ridicate de mortalitate au eludat până acum eforturile de dezvoltare a vaccinurilor".

Nass a declarat că, deși este destul de important ca The Lancet să publice aceste constatări despre imunitatea naturală, formularea autorilor, la fel ca și recunoașterile lui Gates și Fauci, „este menită să se îndepărteze discret, fără scuze, de vaccinurile COVID actuale, lăsând să se înțeleagă că sunt necesari mai mulți bani pentru a dezvolta noi tipuri de vaccinuri. Nimeni nu a făcut nicio greșeală. Nimeni nu își asumă nicio vină. Chris Murray nu a greșit niciodată cu estimările sale aberante. Nu, trimiteți doar bani și lăsați-ne să facem știință".