ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătoarea de cuvânt a partidului macronian „La Republique en Marche”, Prisca Thevenot, a fost surprinsă zicând adevărul la o emisiune televizată: „Vaccinarea ne ajută să-i trimitem pe oameni la reanimare”, este „porumbelul” care i-a scăpat comunicatoarei partidului lui Macron, cu o agendă radicală pro-vaccinare Covid universală și pro-pașapoarte de vaccinare.
 
„Vaccinarea este singurul instrument care permite astăzi ca oamenii să fie trimiși la spital și la reanimare (ATI)”, s-a scăpat Prisca Thevenot, purtătoarea de cuvânt a formațiunii LREM, în direct la CNEWS, potrivit LeGrandReveil.co și filmării de mai jos.
 
 

Un lapsus revelator? Care apare atunci când, tot spunând minciuni, Adevărul sfârșește, totuși, prin a ieși cu forța la suprafață? Sau ăștia sunt pe punctul de a recunoaște subliminal ceea ce fac?

Foarte surprinzător, într-adevăr! Urmăriți și ascultați voi înșivă:
 
 
O scăpare freudiană asemănătoare a avut pe 20 decembrie 2021 și directorul OMS, Tedros Ghebreyesus, care a spus că vaccinurile Covid de rapel ar fi folosite pentru a ucide copiii.