ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele rus, Vladimir Putin, însoțit de vicepremierul Marat Khusnullin, a condus pe podul din Crimeea. Imagini din timpul călătoriei, cu Putin stând la volanul mașinii Mercedes, au fost difuzate de postul de televiziune Rossiya-24, și au fost semnalate de știripesurse și hotnews.

„Conducem pe partea dreaptă. Partea stângă a podului, din câte am înțeles, este în stare de funcționare, dar cu toate acestea trebuie să fie completată. A suferit un pic, trebuie să-l aducem la o stare ideală", a declarat Putin, inspectând podul.

La rândul său, Khusnullin a precizat că această parte a podului „este în stare de funcționare, am pus-o în ordine, am consolidat-o și am lansat traficul pe ea". „O vom aduce și noi în stare să fie la fel ca partea stângă", - a adăugat vicepremierul.
 
VIDEO: