ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RADET București începe, marți, la ora 22.00, probele pentru sezonul de încălzire 2017-2018, pentru locuitorii din Capitală.

În instituțiile sociale, spitale și școli, probele la cald sunt deja în curs de desfășurare.

„Această acțiune se va derula într-un mod progresiv, ținând seama de dimensiunile sistemului de termoficare și a numărului de consumatori, și se va desfășura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât pe măsură ce temperatura exterioară va scădea toți consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiții normale”, mai precizează RADET.

Regia mai spune că proprietarii care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanții săi legali, la registratura RADET, la secțiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, la începutul lunii octombrie a anului trecut, modificarea legii care permite furnizarea agentului termic după trei zile de temperaturi sub 10 grade Celsius.