ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Rusiei, Vladimir Putin și-a făcut rapelul, miercuri, anunță Reuters, după o lună de la administrarea primei doze de vaccin.
 
Deși administrația d ela Kremlin nu a transmis cu ce s-a injectat Putin speculațiile sunt că e vorba de serul Sputnik V, același pentru care făcea reclamă în Piața Victoriei personajul ȘOȘOACA împreună cu videochatistele ei, POCNITORILE MOSCOVEI! Cititi și; Auto-demascare scabroasă. Șoșoacă și-a cerut iertare Rusiei pentru că grupul Starea de Libertate condus de Pompiliu Diplan a comemorat 80 de ani de la Masacrul de la Fântâna Albă

”Vreau să vă informez că tocmai acum, chiar înainte să intru în această sală, mi-am făcut al doilea vaccin și sunt sigur că totul va fi bine”, a declarat Putin într-o videoconferință cu o asociație a geografilor, retransmisă la televiziune. ”Urmați-mi exemplul!”, a adăugat el imediat, potrivit EVZ.