ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Olaianos, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, este acuzat că a bruscat o colegă de la Departamentul Cultural, pe care, la rândul lui, o acuză de hărțuire sexuală, a transmis ieri seară RTV.

Marian Olaianos (foto dreapta) a ajuns el să fie cercetat disciplinar pentru că i-ar fi refuzat avansurile sexuale ale unei angajate de la Secția Cultural a TVR, Nadine Vlădescu (foto stânga sus). Jurnalistul sportiv ar putea rata deplasarea la Campionatul din Qatar din cauza reclamației presupusei nimfomane rămasă cu pretenții nesatisfăcute.

Marian Olaianos este acuzat că ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu după ce aceasta l-ar fi hărțuit sexual. Acțiunea s-ar fi petrecut pe coridoarele TVR. Ziarista rea de muscă susține că ar fi fost bruscată și și-a scos chiar și un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR, scrie GSP.

Singurul lucru cert însă este că ziarista din Generația #Troti a rămas cu buza umflată, la figurat, în urma respingerii avansurilor sale sexuale de către ziaristul familist.

În replică la acuzațiile „nimfei”, Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că de fapt ar fi fost hărțuit sexual de colega lui, aducând ca probe mai multe mesaje de pe WhatsApp, cu tentă sexuală, pe care le-ar fi primit.

Marian Olaianos, 48 de ani, este căsătorit și are doi copii. El este unul dintre cei mai vechi și mai apreciați jurnaliști din Departamentul Sport al postului public: lucrează în TVR din 1999, a fost reporter de teren, comentator și a realizat mai multe emisiuni, cea mai de succes fiind Replay, mai scrie GSP.