ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflat în vizită oficială în Spania, președintele Klaus Iohannis a declarat că va colabora în continuare cu premierul Victor Ponta, chiar dacă acesta e inculpat oficial de DNA.

"Punctul meu de vedere e cunoscut din 5 iunie. Nu am nimic de adăugat, îmi mențin acea evaluare. In rest, cred că e bine sa ne concentrăm pe relația cu Spania. Dar vom colabora instituțional, ca să nu las asta în suspans", a răspuns președintele Iohannis, întrebat fiind de un jurnalist român cum comentează situația lui Victor Ponta.

De asemenea, Mariano Rajoi, președintele Guvernului spaniol, a fost întrebat luni la conferința de presă comuna cum ar reacționa dacă o situație precum cea a lui Victor Ponta s-ar înregistra la Madrid, iar acesta s-a ferit să comenteze, subliniind însă că niciun membru al Guvernului pe care îl conduce nu a fost acuzat de procurori. "Și nu aș vrea să știu ce se întâmplă în acest caz, nu vreau să existe această posibilitate", a mai adăugat șeful Executivului spaniol.