ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un adolescent care a participat marți seară la protestele de la Brăila a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost lăsat leșinat pe asfalt lângă o mașină de poliție, într-o baltă de sânge, transmite Recent News. În timp ce un tânăr încercă să îl trezească lovindu-l ușor peste față cu palma, un jandarm stă nepăsător lângă tânărul leșinat fără să-i acorde primul ajutor (VIDEO mai jos).

Imagini terifiante au fost filmate în urmă cu puțin timp la Brăila. Forțele de ordine au bătut un copil care ulterior a leșinat într-o baltă de sânge.

A ÎNCEPUT! UPDATE: Demonstranții sunt la Cotroceni - LIVE VIDEO. Pompiliu Diplan: LA 5 JUMATE LA UNIVERSITATE! Provocatorii să fie retrași la Unitate! Manifestanții pentru Libertate au ieșit din nou în 70 de orașe din întreaga Românie 

Un alt tânăr care a fost martor la incident a filmat cu telefonul mobil însă, un jandarm în loc să îi acorde primul ajutor copilului leșinat pe asfalt, s-a năpustit asupra celui care filma să-i ia telefonul. Acesta a continuat să filmeze și pe înregistrare se aude cum este luat pe sus de jandarmi și târât în dubă doar pentru că și-a permis să filmeze ce se întâmpla pe stradă cu copilul bătut și leșinat pe jos.

Alt tânăr prezent la proteste a declarat în direct la România TV că jandarmii s-au năpustit asupra lor și i-au băgat în dube unde i-au agresat și înjurat.

Recent News

Nota red.: Într-o a doua filmare, realizată de un ziarist din Brăila, se poate vedea scena de la Secția de Poliție unde au fost duși tinerii bătuți și momentul târziu - de peste o oră - de când cel care și-a pierdut cunoștința este luat de o Ambulanță de la Secție.

Ce mai putem observa: că este vorba de un grup de tineri de origine romă, țigani, pe românește, pe care îi întâlnim în număr vizibil și la demonstrațiile din București, strigând și ei pentru Libertate. Aceștia sunt Domnule Președinte „xenofobii” „extremiști” de care vorbiți? Sau românii care mărșăluiesc umăr la umăr cu ei? Nu sesizați o imensă fractură de logică?