ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă rog să vă vaccinați copiii! Asta le cere ministrul Sănătății, Florian Bodog, părinților. Mai mult, ministrul a comparat  vaccinarea copiilor cu botezul și laptele mamei.
 
Ministrul Sănătății, care a admis că ar vrea ca micuții care nu sunt vaccinați să NU fie primiți în școală, vine acum cu o comparație șocantă. Bodog crede că vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este laptele mamei.

„Noi trebuie să creștem acoperirea vaccinală și fac din nou un îndemn public la toți părinții responsabili: vă rog să vă vaccinați copiii. Vaccinarea este un dar pentru copii, la fel cum este și botezul, la fel cum este laptele mamei și la fel cum este dragostea pe care o revărsați asupra copiilor voștri", a afirmat ministrul Florian Bodog, scrie Agerpres.
 
„Am început deja o serie de dezbateri publice. Legea este în dezbatere publică și urmează încă o ședință de dezbateri publice săptămâna viitoare. Pe de altă parte, am solicitat Agenției Naționale a Medicamentului să publice pe site toate reacțiile adverse la vaccin care au fost înregistrate în România. Ele vor fi publice și vor putea fi consultate de toată lumea. Trebuie însă să conștientizăm că au fost foarte multe boli care au fost eradicate datorită vaccinării și eu cred că asta este ceea ce trebuie să ne călăuzească. În același timp, sunt absolut de acord că trebuie să prezentăm toate riscurile și toate avantajele vaccinările și grupurile tehnice de lucru pe care noi le propunem în lege să prezinte părinților, să aibă discuții cu părinții", a mai spus Florian Bodog.

În urmă cu o săptămână ministrul Sănătății afirma că ar fi de acord ca elevii care nu sunt vaccinați să nu mai fie primiți la școală, o astfel de măsură fiind o modalitate de a-i constrânge pe părinți să-și imunizeze copiii.  
La începutul discuțiilor privind Legea vaccinării, el considera că nu poate să spună că este interzis unui copil care nu este vaccinat să intre în școală, pentru că „educația este un drept care trebuie respectat”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews