ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un videoclip postat pe 19 noiembrie face furori pe Rumble, atrăgând aproape 80.000 de vizualizări la o conferință în care rabinul Alon Anava spune că actuala campanie de vaccinare este un altfel de Holocaust și că nu guvernele malefice sunt de temut, ci obediența semenilor care, din vacciniști, ar putea să se transforme în torționari.

„De asta ar trebui să vă îngrijorați, nu de guvernul malefic. Nu asta mă îngrijorează pe mine, ceea ce mă îngrijorează e STUPIDITATEA OAMENILOR! Că guvernul e malefic știu deja. Că suntem controlați de psihopați malefici, o știm prea bine.
 
Ce s-a schimbat? Nimic nu s-a schimbat. Faptul că oamenii se supun, ei bine, asta e o pricină de îngrijorare. Și știți de ce? Pentru că aceștia sunt oamenii care vor veni după voi la un moment dat, nu guvernele! Naziștii și-au spus că nu vor face un alt Holocaust la fel ca primul. Vor face un altfel de Holocaust.
 
Noi suntem într-un Holocaust, dar nu cu aceleași tactici ca cel din trecut, care a fost brutal și forțat. Acum ne vom duce de bunăvoie spre camerele de gazare, așa cum îi vedeți pe oamenii din Tel Aviv așteptând la cozi imense: 5.000 de oameni stând la rând să se vaccineze!
 
Nici măcar nu-i forțează nimeni. N-am văzut câini polițiști, nici ofițeri SS. Deci, naziștii au evoluat: nu-i nevoie să te forțeze, o vor face medical, te vor face s-o alegi tu singur.
 
Știți se va întâmpla? Oamenii ăștia sunt atât de spălați pe creier încât, dacă nu te vei supune ordinelor malefice, vor veni după tine! Aceștia sunt oamenii de care ar trebui să vă îngrijorați. Și ajungem să vedem acele filmări oribile cu civili care atacă oameni pentru că nu poartă mască!
 
Am văzut ieri o filmare chiar din Israel: un bătrân care bătea cu sălbăticie o fată într-un mall din cauză că nu purta mască. Cum e posibil? Cine se credea?”, a pledat Rabbi Alon Anava.
 
VIDEO: