Radu Budeanu, șeful CanCan Media, a fost retinut pe Aeroportul Otopeni și ridicat de oamenii legii. Budeanu urmează să fie audiat de către DNA în Dosarul Elenei Udrea.

În urmă cu mai bine de o lună, oamenii legii spuneau că Budeanu a fugit din țară încă din luna august, atunci când a aflat că DIICOT cerceta cazul Romprest, scrie stiripesurse.ro
 
Totodată, la începutul lunii octombrie s-au efectuat percheziții la sediile Cancan TV și Romprest, firme, cabinete de avocatură și persoane fizice scot la iveală nume grele, presonaje controversate din dosare vechi și nu numai. Ancheta DNA a dezvăluit că în dosarul lui Radu Budeanu sunt implicați și "băieții deștepți” din energie, dar și celebra Grupare Monaco.
 
Acționarul majoritar al Romprest ar fi și el implicat în acest dosar, potrivit acelorași surse. Florian Walter este acționatul majoritar al firmei de salubrizare Romprest.
 
Acesta a fost dat în urmărire internațională în 20 mai și a a fost arestat în Emiratele Arabe Unite. Anterior, se zvonea că ar fi obținut, în 13 iulie, drept de rezidență în Dubai, țară cu care România nu are semnat un acord de extrădare. Omul de afaceri era căutat din 15 mai, după ce instanța a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, în urma unor alte percheziții care au avut loc la sediul Romprest și la locuința sa la data de 6 mai.