ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat PNL Ovidiu Raețchi, care a salutat teza consumului de insecte și a profețit apariția, în viitor, a unei bucătării dedicate preparării gîndacilor și restaurante tip fast-food pentru asemenea alimente, spunea, în urmă cu mai bine de doi ani, că trebuie să ne vaccinăm obligatoriu ACUM, potrivit Digi24, unde semna un editorial sforăitor.

Redăm mai jos fragmente din declarația lui Raețchi din martie 2020, publicată de politician și pe canalele sale de mediatizare:

„(...) Omenirea duce o luptă mult prea dramatică, pierde zilnic prea multe vieți și își sacrifică fără ezitări economia pentru depăși acest moment – ca să ne permitem să pierdem totul, sau să luăm totul de la capăt, atunci când antivacciniștii vor refuza vaccinarea și vor alege să propage mai departe virusul în virtutea dreptului lor la păreri absurde.

Nu mai trăim astăzi, din păcate, în minunata lume veche din 2019, când ne permiteam – de dragul cultului nostru pentru libertate individuală – să riscăm mici epidemii locale doar pentru a-i menaja pe cei care sfidează toți medicii din lume pentru că au citit pe Facebook că vaccinul provoacă gâlci”. (...)

Trebuie să purtăm și să închidem dezbaterea despre vaccinul obligatoriu ACUM. Avem oricum un proiect legislativ în Parlament – proiect care a fost diluat semnificativ din cauza cedărilor noastre în fața agresivității militante.
 
Trebuie să dezbatem și să votăm acel proiect urgent, cu toate modificările cerute de perspectiva unui vaccin împotriva coronavirusului care va trebui distribuit urgent.”.