ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Netanyahu a ordonat armatei israeliene să se retragă timp de 7 ore în timpul asaltului Hamas de săptămâna trecută, potrivit unor rapoarte, dezvăluie Info Wars.

Liderul Fundației Evreiești Pro-Vita, Cecily Routman, citând surse guvernamentale, a afirmat că Netanyahu a ordonat retragerea pentru a permite Hamas să lanseze atacul pentru a justifica represaliile israeliene împotriva Gaza, menite să șteargă în cele din urmă enclava palestiniană de pe hartă.

"Mossadul este cunoscut ca fiind cel mai sofisticat serviciu de informații din lume. Este imposibil ca guvernul să nu fi știut că acest lucru se va întâmpla", a declarat Routman pentru activista conservatoare Lauren Witzke într-un interviu publicat sâmbătă.
 
 
Routman a explicat că rabinul Chananya Weissman, care are legături cu oficiali de rang înalt din guvernul israelian, "a trimis o înștiințare în care spunea că, într-adevăr, IDF a primit ordine de retragere - atât armata, cât și forțele aeriene - șapte ore pentru a se retrage în timp ce aveau loc acele atacuri".

"Iar acest lucru le-a permis teroriștilor să intre și să înceapă să măcelărească și să tortureze cetățenii", a spus ea.

"Personal, cred că această situație seamănă cu o familie care ține un câine turbat în casă și apoi dă vina pe câine atunci când copilul lor este mușcat."

În plus, Israelul ar fi primit un avertisment din partea Egiptului cu privire la posibile violențe cu trei zile înainte ca Hamas să surprindă forțele israeliene într-un atac de amploare, a declarat miercuri președintele puternicei comisii pentru afaceri externe a Camerei Reprezentanților din SUA, conform Știripesurse.
 
"Știm că Egiptul i-a avertizat pe israelieni cu trei zile înainte că un astfel de eveniment s-ar putea întâmpla", a declarat reporterilor republicanul Michael McCaul, după o ședință de informare cu ușile închise pentru parlamentari cu privire la criză, potrivit The Times.

"Nu vreau să intru prea mult în informații clasificate, dar a fost dat un avertisment", a spus el.