ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapper-ul Darius Vlad Crețan, cunoscut sub numele de scenă drept Nosfe, de la Nosferatu, a murit subit azi-noapte. Nu se cunoștea ca rapper-ul trupei Șatra Benz să fi avut probleme de sănătate și chiar aseară a fost văzut de o lume întreagă, în timp ce concerta alături de trupa sa la Romaero Băneasa, unde se află și o sală de evenimente, afirmă A1.

La Romaero, Nosfe a concertat alături de trupa Șatra Benz. Nimeni nu prevestea tragica întâmplare, mai ales că, în urmă cu doar câteva ore, părea că se simte bine, fiind surprins pe scenă, în fața publicului.

Rapper-ul Nosfe a concertat aseară și părea că se simte excelent dacă este să ne luăm după imaginile postate pe rețelele de socializare, surprinse de către sutele de fani prezenți la concertul trupei din care făcea parte, susține sursa citată.

Rapper-ul preocupat de moarte și „ezoterism artistic” - potrivit unor postări recente - s-ar fi simțit rău încă din timpul concertului, dar prietenii ar fi reușit să-l pună pe picioare, transmite, pe de altă parte, EVZ.

Noaptea, după eveniment, soția sa, Mădălina a sunat la 112 și a anunțat că Nosfe a căzut în casă și că nu reacționează. Cu toate astea, medicii nu au mai putut să-l salveze.

Citiți și Celebrul rapper Coolio a murit subit, la doar 59 de ani. L-au găsit pe podeaua băii: infarct. Era cunoscut pentru hitul Gangsta’s Paradise

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit România Tv.

Apropiații au recunoscut că decesul a fost cauzat de un infarct.

Suntem absolut convinși că procurorii vor descoperi rapid cauza reală a morții ca și în alte sute și mii de decese subite din întreaga țară.

Probabil la fel ca și în acest caz: La 9 luni de la moartea suspectă a fondatorului Anonymus, Eduard Valentin Gherebe, după vaccinarea cu Pfizer, procurorul afirmă că nu-și mai amintește cazul