ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, continuă atacurile la adresa ministrului de afaceri externe, Bogdan Aurescu. Aflat în Statele Unite pentru cina anuală de Ziua Lincoln, la care a participat și Donald Trump, i-a transmis ministrului, într-o postare pe Facebook, un mesaj ironic, relatează RomâniaTV.

„Salutări de la… «Kremlin»… special pentru ministrul care nu e PNL”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.
 


Rareș Bogdan a participat la cina anuală de Ziua Lincoln, evenimentul fiind organizat de Partidul Republican la Mar-a-Lago Club, deținut de Donald Trump, care a fost și el prezent.
 
La eveniment a participat și președintele PMP, Eugen Tomac, la invitația mai multor membri ai Partidului Republican, care îi sunt prieteni. Tomac spune că a discutat cu senatorul Rick Scott despre războiul din Ucraina și pericolele pe care le înfruntă Republica Moldova, potrivit DC News.
 
"În acest sfârșit de săptămână, am revenit, la invitația prietenilor mei din Partidul Republican, la sărbătoarea "Lincoln Day”, organizată la Mar-a-Lago, Florida. L-am reîntâlnit cu acest prilej pe senatorul Rick Scott, una dintre vocile influente ale Partidului Republican și am avut un schimb de opinii cu privire la situația generată de războiul declanșat de Rusia și provocările pe care le înfruntă R. Moldova. Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major. Prin urmare, este imperios să susținem și să apărăm pe toate palierele R. Moldova. De asemenea, să investim continuu în înzestrarea armatei României și să consolidăm în fiecare zi parteneriatul nostru cu Statele Unite ale Americii" a scris pe Facebook Eugen Tomac.