ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, vineri, la Digi24, că după alegerile parlamentare PNL va guverna alături de USR, fiind un parteneriat pentru „reformarea României”.

„Imediat după alegeri, indiferent de data lor, vom intra într-un parteneriat absolut firesc cu Uniunea Socială, aaa, Uniunea Salvați România”, a anunțat Rareș Bogdan.

Potrivit sursei citate, Rareș Bogdan spune că parteneriatul cu USR-PLUS va fi „un parteneriat pentru reformarea României”.

„Vom fi într-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o să luăm 50%. Nici nu e bine să luăm 50%. E bine să ai parteneri care să te tragă de mână. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea României. Un parteneriat și la guvernare și în Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL.

„Noi suntem condamnați să guvernăm”, spune Rareș Bogdan.

Alegerile locale ar putea avea loc în ultima săptămână din luna septembrie, iar parlamentarele, pe data de 6 decembrie, dacă contextul epidemiologic permite organizarea scrutinului, mai spune Rareș Bogdan.