ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Prisacariu, marele câștigător al sezonului Românii au Talent cu numărul 13, în vârstă de 7 ani, e din Botoșani și e foarte pasionat de actorie. Are o capacitate uluitoare de memorare și a învățat pe de rost o mulțime de poezii, monologuri și texte de proză. Îi place foarte mult poezia „Scrisoarea a III-a” a lui Mihai Eminescu pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm în raport cu Baiazid, relatează România TV.

Rareș  i-a impresionat pe membrii juriului de la Românii au Talent încă de la audiții și a primit Golden Buzz-ul. Copilul a dezvăluit pe scenă că și-ar dori ca oamenii să citească mai mult și că atunci când va fi mare vrea să fie actor și să joace o mulțime de roluri. În momentul de față, Rareș face parte din „Trupa Șoriceilor” de la actorie.
 
Olivia Steer a comentat esența evenimentului: „Fapte:

1. televiziunea nationala a promovat ideologia de gen, împotriva opțiunilor propriului public, desprinse clar din ultimul recensamînt, pe 300.000 de euro si a pierdut, iar

2. televiziunea comerciala a premiat, cu 120.000 de euro, respectînd votul publicului telespectator, naționalismul si creștinismul, cîstigînd simpatie generală.
Restul sînt doar vorbe… ”

Pe lângă actorie, una din marile pasiuni ale lui Rareș este lectura. A dezvăluit că până acum, la șapte ani, a citit peste 200 de cărți.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă”, a afirmat Rareș.

Iată mesajul emoționant pe care l-a transmis copilul în finala Românii au Talent: