ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întrebarea lansată de un post de televiziune din Detroit pe Facebook cu privire la COVID-19 a primit un răspuns neașteptat atunci când utilizatorii au umplut secțiunea de comentarii cu mărturii care contraziceau direct narativa dorită, arată publicația American Greatness.

„După ce vaccinurile au devenit disponibile pentru toată lumea, ai pierdut o persoană dragă nevaccinată din cauza COVID-19?”, întreba WXYZ-TV pe Facebook în postarea din 10 septembrie. „Dacă ești dornic(ă) să împărtășești povestea familiei tale, te rugăm să ne trimiți un mesaj cu datele tale de contact. S-ar putea să luăm legătura cu tine pentru un reportaj la care lucrăm”.

După ce WXYZ-TV a postat apelul prin care solicita relatări despre persoane dragi nevaccinate care au murit de COVID, s-a întâmplat ceva remarcabil.

Mii de utilizatori Facebook au împărtășit experiențe care descriau efecte secundare alarmante ale vaccinurilor sau au postat despre persoane dragi complet vaccinate care au murit din cauza coronavirusului. Postarea virală pare să fi devenit un forum popular unde victimele vaccinurilor și-au împărtășit necazurile.

„Fiica mea în vârstă de 33 de ani a murit la 10 zile după ce s-a vaccinat”, a scris o mamă disperată. „Avea inima mărită și o boală pulmonară incurabilă - hipertensiune pulmonară!”.

„Mama mea a decedat acum 3 săptămâni de Covid... a fost complet vaccinată în ianuarie”, a scris o altă femeie.

Mai jos este o scurtă selecție din miile de comentarii de pe Facebook care descriu evenimente grave survenite după vaccinare.

- „Colega de clasă a fiului meu și-a pierdut mama din cauza unor complicații cardiace provocate de vaccin.”

- „Bunica soțului meu a murit de la Johnson&Johnson. Cheag de sânge la inimă în mai puțin de 24 de ore după ce l-a primit.”

- „Sora mea (FOARTE liberală și pro-vaccin!) este invalidă acum după vaccinul Moderna, iar simptomele se agravează pe zi ce trece. S-ar putea să nu supraviețuiască.” 

- „Da, ca și vecinul meu Larry Ray. Viața lui a fost afectată cumplit, iar acum își dorește să nu fi făcut niciodată vaccinul.”

- „Cunosc pe cineva care a făcut infarct după prima doză și nu o mai face pe a doua. Știu, de asemenea, o persoană care a murit din cauza vaccinului... hai să spunem ACELE povești!”

- „O prietenă a unui părinte a intrat în stop cardiac aproape imediat după ce a făcut a doua doză. Nu au reușit să o resusciteze”.

- „Cunosc, de asemenea, pe cineva care și-a pierdut un membru din cauza unui cheag de sânge/unei probleme de circulație după ce a fost vaccinat complet.”

- „Cunosc pe cineva care a fost VACCINAT COMPLET și a purtat întotdeauna masca; recent, a fost la terapie intensivă și a murit.”

- „Unchiul meu a suferit un accident vascular cerebral din cauza cheagurilor de sânge și a complicațiilor apărute la câteva zile după a doua doză. Vreți, vă rog, să faceți un reportaj despre toate aceste reacții?”

- „Știu trei persoane care sunt internate în spital de prin aprilie. Toate trei au fost complet vaccinate.”

- „Vecinul părinților mei s-a trezit a doua zi dimineața după injecție dintr-o dată complet surd. Medicul i-a spus că e de la vaccin și că dacă nu-și recapătă auzul în câteva săptămâni va fi surd definitiv. Acum este surd definitiv.”

- „Mentorul rabinului nostru (un rabin foarte prestigios) se recupera de Covid într-un centru de reabilitare. Se simțea bine, mergea pe picioarele lui și urma să fie externat. Instituția l-a forțat să facă vaccinul, deoarece aceasta a devenit politica lor, deși el a refuzat. A dezvoltat imediat paralizie la un braț. Apoi l-au forțat să facă a doua injecție, el a refuzat din nou, dar instituția a insistat. După cea de-a doua injecție, a dezvoltat o paralizie completă și progresivă și a murit.

- Tatăl meu a început să aibă probleme după prima injecție. Dar era hotărât să o facă și pe a doua. A murit la 5 zile după cea de-a doua doză, în urma unui atac de cord masiv. Nu avea probleme cardiace cunoscute înainte!

Până luni seara, postarea avea 80.000 de comentarii, iar majoritatea erau critice la adresa vaccinurilor experimentale Covid.
 
ACTUALIZARE: Cititorii ne ajută și ne oferă filmarea răspunsurilor oamenilor. VIDEO: