ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"I-am spus că nu sunt competent, dar că vă pot îndruma. Pot să vă îndrum către servicii care vă pot îngriji mai bine. Dar după ce i-am spus asta, lucrurile au luat-o razna", a declarat ginecologul Victor Acharian pentru Euronews, după ce un transsexual a apelat la el pentru un consult.

"Am crezut că sunt sincer când am spus că nu este specialitatea mea. Nu știu cum să le tratez și nu mă deranjează să fiu numit ignorant", a adăugat el.

"Sunteți transfobic!", ar fi strigat tânăra în timp ce ieșea din cabinetul de consultații. Potrivit ginecologului, pacienta a început să o insulte pe secretara sa, reacționând violent la refuz.

Partenerul femeii, încă în „stare de șoc”, a lăsat un comentariu negativ pe recenziile de pe Google ale clinicii în care se plângea de cele întâmplate.

De asemenea, medicul i-a cerut transsexualului să își asume responsabilitatea de a le spune și altor persoane transsexuale că nu sunt binevenite în clinica sa.

"Doar pentru că este o cavitate nu înseamnă că este un vagin clasic", a justificat medicul.