ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au apărut imagini cu directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății vorbind cu președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, în care acesta afirmă clar că OMS nu recomandă Pașapoartele COVID, deoarece ar fi discriminatorii, că scopul vaccinului Covid-19 nu este de a preveni infecția și transmiterea Covid-19, deoarece este incapabil să facă acest lucru, și că OMS nu recomandă administrarea vaccinului copiilor, potrivit The Expose.
 
 
 
Cei doi au vorbit la summitul G20 de la Roma, iar președintele Bolsonaro i-a spus lui Tedros că economia mondială se va prăbuși dacă țările vor suferi alte blocaje. Dar șeful OMS, Tedros, a confirmat că nu crede că vor fi necesare alte blocaje.

Tedros a fost apoi întrebat care este poziția OMS cu privire la introducerea pașapoartelor de vaccinare, iar Tedros a confirmat că, deocamdată, OMS nu recomandă introducerea "legitimațiilor de libertate" din cauza faptului că rata de vaccinare Covid-19 este scăzută în mai multe țări.

Cu toate acestea, Tedros a confirmat că vaccinurile împotriva Covid-19 nu pot preveni infecția sau transmiterea virusului, ca răspuns la întrebarea președintelui Bolsonaro privind motivul pentru care mulți brazilieni continuă să moară din cauza Covid-19, deși sunt complet vaccinați.

Acest lucru ridică semne de întrebare cu privire la motivul pentru care pașapoartele de vaccinare ar fi luate în considerare vreodată de către orice țară sau, mai departe, de către OMS, dacă rata de vaccinare crește în întreaga lume.

Tedros a declarat că "vaccinul nu previne infectarea cu Covid, dar previne bolile grave și decesele. Acesta este scopul".

Dar președintele Bolsonaro a susținut că "mulți dintre cei care au primit a doua doză au murit”.

Tedros a răspuns că acest lucru se va întâmpla în rândul celor cu alte afecțiuni de bază. Cu toate acestea, după cum toată lumea ar trebui să știe acum, marea majoritate a persoanelor care mureau cu Covid-19 înainte de introducerea unui vaccin erau doar cei cu alte condiții de sănătate subiacente. Ceea ce ridică întrebarea: ce anume s-a schimbat în urma introducerii unei terapii genetice experimentale?

Președintele Bolsonaro a confirmat apoi că, în Brazilia, nu are control asupra răspunsului la presupusa pandemie, din cauza faptului că puterea de reacție este deținută de guvernatori și primari locali.

Bolsonaro a afirmat apoi că guvernatorii și primarii brazilieni cer vaccinarea obligatorie a copiilor cu Covid-19. Din nefericire, filmarea taie apoi răspunsul lui Tedros, dar trece rapid la președintele Braziliei care confirmă că Tedros a declarat că OMS se poziționează împotriva administrării vaccinului la copii.

Avizul OMS afirmă că "sunt necesare mai multe dovezi privind utilizarea diferitelor vaccinuri COVID-19 la copii pentru a putea face recomandări generale privind vaccinarea copiilor împotriva COVID-19" și confirmă că, în prezent, recomandă doar copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care sunt considerați a fi la risc ridicat, să li se ofere eventual vaccinul Pfizer Covid-19.
 
VIDEO subtitrat în engleză după filmarea originală de la https://t.me/jairbolsonarobrasil: