ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Răsturnare de situație în tragicul accident provocat de liderul ALDE, Daniel Chițoiu, care a dus la moartea a două persoane. Au apărut deja noi imagini compromițătoare în spațiul public care arată că fostul ministru a recurs la o serie de gesturi controversate la doar câteva momente după producerea tragediei. Duminică, victimele accidentului ministrului Chițoiu, Pristavu Haralambie și Elisabeta, au fost conduse pe ultimul drum.

 În spațiul public au apărut imagini de la câteva minute după accidentul de mașină în care fostul ministru este surprins cum se plimba fără nicio problemă printre rămășițele mașinilor de pe șosea. Surpriza mare este că peste câteva ore, starea lui Chițoiu se agravează și ajunge pe targă la spitalul Floreasca, conform România TV.
 
După accidentul provocat de Daniel Chițoiu a apărut ipoteza că acesta și-a înscenat internarea la spitalul Floreasca. Totul în urma apariției în spațiul public a mai multor fotografii realizate imediat după impact în care fostul ministru pare că se simte destul de bine.
 
În prima fotografie, Daniel Chițoiu a fost surprins în timp ce merge alături de un polițist, are în mână o borsetă și nu pare să fie rănit.La câteva ore însă, starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu se agravează brusc. El este transportat pe targă la Spitalul Floreasca. La ieșirea din ambulanță acesta avea ochii închiși, iar medicii au anunțat că are mai multe coaste rupte și trebuie să rămână internat.
Daniel Chițoiu a fost implicat, joi,  într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea și Pitești. În a doua zi de Crăciun, mașina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, șoferul mașinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chițoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soția acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

La spital a ajuns și Daniel Chițoiu. Inițial a fost dus la spitalul din Pitești, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. Dacă prima dată s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstic ar fi fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău, după audierea martorilor, situația s-a schimbat la 180 de grade.

Șoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat în calitate de martor. El le-a declarat politiștilor că secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a pătruns cu mașina pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus. Declarația martorului este confirmată și de femeia de 71 ani care se afla în mașina Logan lovită de fostul ministru.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews