ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la venirea la Primăria Sectorului 1 a lui Clotilde Armand, sectorul 1 a devenit un focar de infecție, sacii de gunoi năpădind străzile celui mai bogat sector din București. Imaginea sacilor care au împânzit Sectorul condus de userista Clotilde Armand aduce aminte, involuntar, de sacii cu voturi de la Sectorul 1 în care se bălăceau useriștii în noaptea de după alegeri.
 
Și asta după ce Romprest a refuzat să mai ridice gunoiul pe motiv că primăria sectorului 1 nu a plătit companiei niciun leu pentru servicii. De mai bine de patru luni.
 
Duminică, scandalul gunoaielor din sectorul 1 a atins un nou vârf, când primarul Clotilde Armand a încercat să folosească situația pentru a face un apel la vot, scrie Flux24.
 

 
„Mafia ( inclusiv cea a gunoaielor) poate fi învinsă! Ieșiți la vot!”, a scris pe facebook Clotilde Armand.
 
În replică, ROMPREST a difuzat un comunicat semnat de 3000 de angajați în care o acuză pe Armand și publică un document:

„Am dat dovada de responsablitate si am avut rabdare. Am ales neutralitatea, asa cum am ales, mereu, sa aplicam principiile corecte in conduita de afaceri. Pentru a nu fi acuzati si de parti-pris politic, pe langa restul acuzatiilor nefondate, tendentioase, care ni se aduc public in ultima perioada.

Acum, insa, suntem calificati drept „mafia gunoaielor” de catre Primarul ales al Sectorului 1. Din acest moment inainte, nu ne mai permitem tacerea, pentru ca nu dorim ca lipsa noastra de reactie publica sa fie catalogata drept admitere a acuzatiilor.

Am ales, deci, sa punem la dispozitia opiniei publice un prim document, dovada clara a disponibilitatii si transparentei de care Romprest a dat dovada fata de cei care administreaza astazi sectorul 1, de-a lungul timpului. Am stat la masa in repetate randuri. Stiti cine suntem si cunoasteti activitatea noastra, Doamna Primar, v-am explicat, cu toate cifrele pe masa.

Astazi, in ziua alegerilor parlamentare, suntem „mafia gunoaielor”?

Pe noi va rugam sa nu ne amestecati in politica, Doamna Primar.

Nu stim, in calitate de Primar, cum ar trebui sa va simtiti, nu suntem alesi locali. Dar in calitate de om, alb sau nu, ar trebui sa va fie rusine, Doamna Primar!

Cei 3000 de angajati ai Companiei Romprest Service SA