ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Răzvan Constantinescu îi ia apărarea, în felul lui specific, doctoriței Flavia Groșan, pnumoloaga de la Oradea care a ajuns în atenția Colegiului Medicilor după ce a declarat public că a vindecat de coronavirus circa 1000 de pacienți, fără a folosi tratamentul-standard din spitale, ci o medicație specifică unei „pneumonii atipice”.

„Colegiul Medicilor s-a autosesizat în legătură cu medicul Flavia Groșan, medicul pneumolog care a vindecat o mie de bolnavi diagnosticați cu COVID.

Chemată să dea explicații, Groșan s-a făcut de râs:

– Doamna doctor, dumneata ești inconștientă, îți dai seama ce tragedie ai provocat? O mie de cazuri vindecate? Dar unde te crezi, în Austria?!

– Îmi pare rău, eu am crezut că este vorba de o gripă sau de o pneumonie. Dacă știam că e o boală incurabilă, vă jur, i-aș fi trimis la spital.

– Auzi la ea, „dacă aș fi știut”! Dar dumneata nu te uiți la televizor, trăiești în evul mediu?

– Îmi cer scuze, am avut televizorul stricat.

– Adică, n-ai aflat nimic, că trebuie să acționăm unitar, că avem niște protocoale care trebuie respectate în pandemie?!

– Ce protocoale? Ce pandemie?

– Să mergeți la magazie să vă dea televizor.

– Și, până atunci, cum fac?

– Respecți protocoalele: COVID e ucigaș, nu sunt paturi la ATI, nu sunt medici și toate decesele sunt din cauza COVID.

– Dar eu n-am decese.

– N-ai decese, n-ai licență. Ieși afară!

T. Ologu”, a scris dr. Răzvan Constantinescu pe Facebook, redistribuind de fapt o postare a altui autor.