ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O colecție de minciuni pe care apostolii vaccinării le-au răspândit cu nerușinare în ultimul an ne este oferită de jurnalistul Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, care a postat marți pe pagina de Facebook a emisiunii Subiectiv o filmare cu declarații pe care experiența campaniilor de vaccinare le-a dovedit FALSE una câte una. Campionii dezinformării practicate la nivel de stat în SUA și spațiul american de influență sunt președintele Joe Biden, infecționistul Anthony Fauci (NIAID) și creatorul de programe pentru calculatoare Bill Gates, reșapat în finanțator al vaccinurilor cu ARN mesager pentru oameni.

„Declarațiile pe care marii lideri le-ar dori uitate! Câți dintre ei spun acum că nu au zis vreodată așa ceva? Păi nu spuneau ei că vaccinurile OPRESC transmiterea, opresc PANDEMIA? Că nu te ÎMBOLNĂVEȘTI și nu transmiți? O colecție de declarații aiuritoare față de situația reală. Enjoy!”, a scris jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe Facebook, partajând filmarea de mai jos. VIDEO: