ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statul Vatican, primul din Europa care și-a obligat angajații și vizitatorii să se vaccineze cu serurile experimentale Covid, e și cel care a investit bani într-un fond speculativ ce paria pe apariția unei pandemii cu doi ani înainte ca ea să se producă. Nu știm de unde avea trezoreria statului papal informații despre viitor, cert este că a mizat pe o probabilitate și s-a ales cu o avere din asta. Subiectul a fost semnalat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu de la Antena3, care citează o investigație a televiziunii italiene Rai 3.

„O stire foarte interesanta vine de la postul public de televiziune RAI 3 din ITALIA. Jurnalistii au aflat ca trezoreria statului VATICAN a facut o investitie...foarte profitabila din banii donati de credinciosi. Se intampla in 2018 iar banii erau plasati intr-un fond speculativ care paria pe aparitia unei catastrofe. A venit PANDEMIA si investitia s-a dovedit a fi foarte...inspirata!
Astazi la SUBIECTIV am prezentat o sinteza a materialului celor de la RAI 3!”, a dezvăluit Răzvan Dumitrescu pe Facebook. VIDEO: 

 
Coroborând aceste informații cu faptul că Papa Francisc a avut două întrevederi secrete, neconfirmate oficial, cu directorul general al Pfizer, Albert Bourla, în cursul anului 2021 putem întregi tabloul afacerilor pe care le urzește Vaticanul, precum și motivul îndemnurilor mobilizatoare ale Papei față de vaccinarea Covid, pe care o echivalează cu iubirea de aproapele. Despre iubirea de arginți, poate mai vorbim altă dată!