ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Dumitrescu prezintă scandalul de corupție de la varful Parlamentului European, care este abia la început... „Asta daca nu cumva cineva va apasa pe un buton si totul se va stinge ca un bec ramas fara curent electric!”, remarcă jurnalistul anti-pandemic.

„Crede cineva ca acest caz e unul singular? Pare a fi doar varful aisbergului. Doamna aceea cu profil de diva, Eva Kaili, ajunsa vicepresedinta PE pare mai degraba o "sageata"in toata operatiunea.

Cum a ajuns acolo si de cand a inceput sa salte in cariera cu o viteza fantastica? Ei bine, cand l-a intalnit pe acest OLIGARH. Detalii in video.

P.S. Daca indivizi ca cel din material au ajuns sa controleze parti atat de mari din UE, atunci e clar...Jocurile sunt la alt nivel si finalul poate fi diferit de orice scenariu aflat acum pe piata!”, subliniază Răzvan Dumitrescu.

VIDEO: