ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, susține că în sondajele făcute în această campanie sunt doar poze de momente, dar ea își dorește ca bucureștenii să-și exprime nemulțumirea evidentă față de mandatul lui Nicușor Dan, notează Știripesurse.

”Mă bazez, în primul rând, pe bucureștenii care sunt nemulțumiți de actualul primar. Am observat că două treimi dintre bucureștenii chestionați sunt nemulțumiți de actualul primar. Oamenii văd că nu s-au mai făcut proiecte mari,

Mă bazez pe cei 260.000 de bucureșteni care m-au votat acum 4 ani și îi rog dacă vin la vot să repete gestul. Cred că bucureștenii se vor gândi să își maximizeze șansele și să acorde votul pentru cel care îl poate trimite acasă pe actualul primar Nicușor Dan.

M-am adresat din prima zi tuturor bucureștenilor. Problemele din București nu sunt nici ale PSD, ale PNL sau ale USR. Întotdeauna, la alegerile locale intervine și aprecierea umană pentru fiecare candidat, cei pe care oamenii cred că ar putea să facă cel mai bine lucrurile.

Dacă aș câștiga alegerile, din prima zi aș știi ce să fac. Cunosc primăria, cunosc oamenii, cunosc Consiliul General. Am o relație foarte bună cu primarii de la Sectoarele 3 și 4, dar și cu miniștrii de linie care au legătură directă cu Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3 CNN.
 
Potrivit ultimelor sondaje, Nicușor Dan ar obține 35%, Gabriela Firea 29%, Cristian Popescu Piedone 20%, Sebastian Buduja 12%, iar candidatul AUR, Mihai Enache, 3%.