ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Cehiei, Milos Zeman, a fost întrebat ce părere are de legea din Ungaria care interzice materialele LGBT în școli. Zeman a declarat că "Dacă îți faci operație de schimbare de sex, practic te automutilezi. Orice operație este un risc, iar persoanele transgender mi se par dezgustătoare", relatează Agerpres.

”Viktor Orban spune că nu este împotriva homosexualilor, ci împotriva manipulării nu doar a părinților, dar și a copiilor în privința educației sexuale", a mai declarat Zeman, amintind că Cehia nu s-a opus legii, considerând că a condamna legea ar presupune, ulterior, un amestec în treburile interne ale unei țări.

Zeman mai este cunoscut pentru simpatiile pro-ruse, pentru China, dar și pentru criticarea imigrației din țările musulmane.

"Nu văd niciun motiv să nu fiu de acord, deoarece sunt complet iritat de sufragete, mișcarea 'Me Too' și Prague Pride", a încheiat Zeman.