ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Sirianni, fostă concurentă a emisiunii Big Brother, a murit subit, vineri, la doar 37 de ani. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
 
Cei care au cunoscut-o pe Monica sunt îndurerați de pierderea sa, mai ales că a avut un sfârșit tragic și neașteptat. Ea era acum profesoară de engleză în Italia, unde s-a întors după ce a locuit o perioadă în Sidney, Australia, alături de familie, după cum a relatat RomâniaTV.

Pe măsură ce s-a aflat vestea morții ei, pe rețelele de socializare au fost aduse omagii:
 
„Am vrut să-mi amintesc de această fată frumoasă, Monica Sirianni, fostă concurentă la Big Brother și acum profesoară”, a scris o persoană pe Twitter.

Altul a postat pur și simplu ”RIP”, în timp ce altcineva a spus că ”Pare ireal că nu mai este aici”.

Alții și-au amintit cum a urmărit-o la Big Brother. „La vremea respectivă încă mă uitam la emisiune și îmi amintesc, îmi pare foarte rău! O îmbrățișare familiei”, a scris o persoană.

O alta a adăugat: „OMG.... Îmi pare foarte rău, condoleanțe familiei”.
 
Fosta concurentă a emisiunii Big Brother a murit vineri, 5 mai. Monica Sirianni se afla alături de câțiva prieteni, care au dat alarma că ceva grav se întâmplă. Medicii de la camera de urgențe nu au reușit să mai facă nimic pentru vedeta de televiziune.