ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dl. Ioan Sperling, unul dintre comentatorii de marcă ai ActiveNews, ne-a trimis opinia sa cu privire la pașapoartele biometrice de vaccinare dospite în secret prin cancelariile sovietelor europene, după cum le numea regretatul scriitor și luptător anticomunist Vladimir Bukovski. O redăm aici:

Pașaport de vaccinare, ca să treci peste hotare, un act fără nici un rost, praf în ochi, la omul prost!

Ieri s-a hotărât, după principiul „fără logică dar de folos pentru menținerea statului de fapt” introducerea în UE a unui pașaport de vaccinare.

Singurul „folos” al acestui act o sa fie că mulți nehotărâți se vor vaccina totuși în speranța că vor putea călători!
Părerea mea este că nu vor putea!

Sau dacă vor putea, pentru o perioadă scurtă de timp, o vor face ca și cei ne-vaccinați cu teste proaspete negative eventual cu o carantină. Spun pentru puțin timp pentru ca acest act va scinda societatea în două; cei care nu vor, nu pot, nu au ajuns să se vaccineze vor fi discriminați și își vor cere drepturile!

Ba mai mult decât atat, cei care datorită vaccinului vor putea călători în străinatate la reîntoarcere pot fi și sunt potențiali aducători de noi mutanți virali în țară, ca atare un pericol enorm pentru sănătatea populației în general și pentru cei ne-vaccinați în special! Pentru că dupa cum știm chiar vaccinat purtator tot poți fi!
Din criza aceasta falsă sau fals prezentată nu se poate ieși prin vaccinare sau prin alte măsuri absurde ci prin adevăr!

Iar adevărul este că într-o epidemie se tratează bolnavii nu cei sănătoși iar pentru bolnavii de corona există tratamente vindecătoare și ieftine (cum ar fi ivermectina)!

Într-o epidemie se izolează doar bolnavii nu și cei sănătoși!

Într-o epidemie cei bătrâni și bolnavii cronici mor poate în număr mai mare decât în afara epidemiei. Dar aceste categorii pot sa moară într-un număr mai mare și fără vreo epidemie!

Eu unul prefer sa moară câteva milioane de oameni, chiar daca eu sunt printre ei, decât ca tot pământul să fim lipsiți de libertatea de mișcare, exprimare, de dreptul la educație, cultură, credință,….viață!

Prefer chiar ca și copiii mei să moară liberi decât să trăim ca sclavi!

26.02.2021