ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înțeleg că marele nostru primar Nicușor Dan i-a luat un rol de director lui Alexandru Arșinel, iar actorul de revistă a suferit o cădere de tensiune si a ajuns la spital. Nu știu dacă e o legătură de cauzalitate între cele două evenimente, dar după o carieră de 60 de ani nu poți să îl tratezi astfel. Omul ne-a bucurat tinerețile, am râs alături de el și doamna Stela Popescu, scrie jurnalistul Paul Gabriel Andrei pe contul său de Facebook.

„Pentru cine are ceva cunoștințe în domeniu, si eu mai am ceva, într-un teatru e nevoie de oameni în vârstă, deși unii strâmbă din nas. Pe lângă rolurile pe care nu le pot juca decât oameni cu o anumita vârstă, actorii tineri au nevoie de modele, au nevoie de discuții cu actorii experimentați, au nevoie să primească sfaturi din partea unora care au trecut prin anumite etape ale vieții artistice.

Trecând peste această paranteză, Arsinel a fost toată viața un actor de "revistă". El nu a fost De Niro sau Al Pacino, poți mai degrabă să îl compari cu un Benmy Hill. A fost britanicul un actor mare? Păi pe felia lui, da, a fost uriaș.

Că fiecare om are pacatele lui, iarăși e adevărat. Însă să vină un Nicușor Dan, o calamitate de primar, să îl schimbe pe Arsinel este strigător la cer, apreciază jurnalistul. 

Bine, calamitate e mult spus, de fapt nici nu poti sa spui de actualul primar că e bun sau rău. Că nu prea știm, el a reușit să ne convingă nu de calitatile sau defectele sale ci de absența lui. Pare că, deși s-a luptat vreo 15 ani să il voteze si pe el cineva, bucurestenii l-au deranjat punându-l primar. Ai impresia că el d-aia nu voia să se vaccineze, să nu mai fie nevoit să între în cladirile oficiale să facă treabă.

Traficul, poluarea, încălzirea, mizeria. Nimic din toate astea nu i se pot imputa lui, el pozează în victima administrației conduse de Gabriela Firea 

Dar cine știe, poate ne vom trezi cu Tudor Chirila, Oana Pellea, Marius Manole sau Natalie Ester ca directori pe la teatre. Am merita noi bucureștenii. Sau macar 42,81 la sută. Restul tragem din cauza astora”, concluzionează Paul Gabriel Andrei.