ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden a reacționat ironic după ce a s-a împiedicat și a căzut pe o scenă amplasată în campusul Academiei Forțelor Aeriene, din Colorado, unde fusese invitat să înmâneze diplome absolvenților. El susține că a fost „subminat”, dar se simte bine, relatează Cotidianul.

„Am fost subminat”, a râs Biden de el însuși, după ce s-a împiedicat de un sac de nisip, potrivit directorului pentru comunicare de la Casa Albă, Ben LaBolt.

„I got sandbagged” – „M-am băgat în saci de nisip”, ar fi o traducere mot à mot.

De fapt, este un joc de cuvinte: „sandbag” (tr:sac de nisip) și expresia „to be sandbagged” (tr: a fi subminat sau forțat la o acțiune)

Apoi, el s-a urcat în avion. Doar că la intrare a mai avut un incident...s-a lovit de tocul ușii.

Presa internațională notează că aceste poticniri pot spulbera speranțele președintelui de realegere, deoarece mulți sunt deja îngrijorați de vârsta și sănătatea lui Joe Biden, mai precizează sursa citată.