ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au protestat zeci de mii de oameni în Piața Victoriei, cel mai mare protest din ultimii ani, unde protestatarii și-au prezentat, în mod organizat, lista de revendicări, printre care se numără renunțarea urgentă și definitivă la folosirea ”certificatului verde” pe teritoriul României, premierul Cîțu i-a criticat pe românii care au ieșit în stradă:

„Un protest cinic în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate. Avem un partid pro-european care are un mesaj anti-vaccinare, e un mesaj cu care trebuie să ne luptăm. Campania noastră a fost prezentată la televizor, dar nu cum au fost prezentate cele anti-vaccinare.

Iresponsabilitatea unor oameni pică și pe umerii celorlalți români. Politicienii ar trebui să se dezică de cei care au mesaj anti-vaccinare, dar nu i-am văzut, încă.

”Mă aștept să fie date amenzi, încă nu avem situația”, a declarat Florin Cîțu, citat de RomâniaTV.