ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicușor Dan a declarat luni, după ce creatoarea de modă Dana Budeanu a prezentat imagini cu el alături de un dezvoltator imobiliar cu care se afla în litigiu sugerând că au ajuns la o înțelegere, că omul de afaceri i-a solicitat să se întâlnească în contextul în care contestase un PUZ în instanță, procesul fiind încă în desfășurare. 
 
Dana Budeanu susține că Nicușor Dan ar fi pus presiune pe omul de afaceri Cătălin Grigore prin blocarea în instanță a unui proiect imobiliar al acestuia.

Ulterior, Nicușor dan a scris pe Facebook că ”așa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, șefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news” și că ”aceste așa-zise dezvăluiri nu spun nimic și nu dovedesc nimic”.

”"Sud Rezidențial. În 2011 fostele sere Berceni trec printr-un PUZ la categoria 'curți, construcții'. Până în 2018 pe acest teren s-a construit. În 2018, în aprilie, trece PUZ-ul domnului Nica, șeful Clanului Sportivilor. La opt luni de la aprobarea acestui PUZ, domnul Nicușor Dan, prin cele două asociații ale dânsului, contestă PUZ-ul pe motivul că este spațiu verde. Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucățica domnului Nica. S-a dus să salveze un colțișor. Procedura de atac este una perversă, pentru că tu în momentul în care ataci astfel, pierzi sigur. Specialitatea caracatiței domnului Nicușor Dan este să piardă în urma unei înțelegeri. Ca să pierzi, tu dai în judecată în așa fel încât să poți să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu”, a afirmat Dana Budeanu, conform stiripesurse.ro. „Eu îl întreb pe domnul Nicușor Dan, pe care îl aveți pe aceste imagini, împreună cu domnul Cătălin Grigore (Sud Rezidențial), din momentul în care ai depus această acțiune împotriva PUZ-ului, până în momentul în care te-ai întâlnit cu domnul Cătălin Grigore și din acel moment până în momentul în care pe 19 august 2020 ai pierdut procesul cu Sud Rezidențial, cum te-ai înțeles?", mai spune Dana Budeanu.