ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Premierul Victor Ponta a spus, referitor la amendamentul de dublare a alocațiilor, că este un lucru bun, dar că trebuie să se știe că impactul este de 1,8 milioane de lei.

"Am mărit pentru 600 de mii de copii alocațiile, dar s-a propus pentru toți. Noi suntem primii care ne bucurăm. Nu am dat un aviz de la guvern pentru că nu ne-a cerut nimeni. Dar trebuie să se știe, 1, 8 mil de lei este impactul. Partea proastă este că cei care au făcut amendamentul nu ne-au spus de unde luăm bani, așa cum scrie în Constituție. Prin această propunere înseamnă că vor să ne lase doar pe noi la guvernare", a explicat premierul.

Amendamentul pentru dublarea alocaţiei a fost aprobat astăzi de către deputaţi cu 98 de voturi "pentru" şi 77 de voturi "împotrivă". 

Proiectul de aprobare a ordonanţei, care cuprinde mai multe prevederi, urmează să fie supusă votului final la ora 15.00.