ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cătălin Tolontan a fost chemat la DNA pentru a fi audiat ca martor, alături de un jurnalist de la ”Libertatea”, într-un dosar în care este reclamat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță Știri pe surse.

”Da' nu se mai revoltă nimeni că un procuror DNA îndrăznește să-l citeze pe Tolontan, la fel cum a făcut-o și un procuror DIICOT? Doar e aceeași plângere pe care trebuia dată clasare de pe scaun, fără să mai deranjezi omul până la procuratură. Dacă stau să mă gândesc bine, chiar numai o bucată din ea, aia cu șantajul, că grupul organizat s-a clasat la DIICOT. Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? O fi și el/ea însurat/măritată cu cineva? Unde sunt ONG-urile și jurnaliștii de investigație? A murit subit spiritul civic și protestatar? Mare grijă cu aspacardinele la filtru, că s-a terminat cu șmecheria!

P.S. Oricâte probleme medicale ar avea celălalt ziarist de la Libertatea (sănătate!), martorii nu sunt audiați prin reprezentanți”,a transmis Ciutacu.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews