ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cătălin Tolontan a fost chemat la DNA pentru a fi audiat ca martor, alături de un jurnalist de la ”Libertatea”, într-un dosar în care este reclamat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță Știri pe surse.

”Da' nu se mai revoltă nimeni că un procuror DNA îndrăznește să-l citeze pe Tolontan, la fel cum a făcut-o și un procuror DIICOT? Doar e aceeași plângere pe care trebuia dată clasare de pe scaun, fără să mai deranjezi omul până la procuratură. Dacă stau să mă gândesc bine, chiar numai o bucată din ea, aia cu șantajul, că grupul organizat s-a clasat la DIICOT. Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? O fi și el/ea însurat/măritată cu cineva? Unde sunt ONG-urile și jurnaliștii de investigație? A murit subit spiritul civic și protestatar? Mare grijă cu aspacardinele la filtru, că s-a terminat cu șmecheria!

P.S. Oricâte probleme medicale ar avea celălalt ziarist de la Libertatea (sănătate!), martorii nu sunt audiați prin reprezentanți”,a transmis Ciutacu.