ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, că va demisiona dacă acest lucru va ajuta la înfăptuirea justiţiei. Reacţia ministrului vine după ce premierul Victor Ponta i-a transmis că ar fi mai bine să-şi dea demisia dacă nu se vor lua măsuri în cazul elevei violate de şapte tineri.

Întrebat de ziarişti dacă îşi va da demisia, Cazanciuc a răspuns: "Dacă demisia mea ajută la înfăptuirea justiţiei, cu siguranţă". "M-a dojenit puţin premierul pentru lucruri care apar în spaţiul public", a adăugat el.

Cazanciuc a spus că CSM a sesizat Inspecţia Judiciară încă de luna trecută şi că se aşteaptă o soluţie. "Dincolo de emoţie trebuie să respectăm procedurile. În mod normal durează 30-45 de zile. În câteva zile sper să avem un rezultat. Eu cred că ministerul a urgentat soluţionarea", a spus Cazanciuc.