ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe lângă îmbolnăviri de Covid, miocardite, pericardite, cheaguri de sânge, accidente vascular-cerebrale, una dintre reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid este de natură dermatologică. Două persoane din Marea Britanie povestesc ce au pățit apropiații lor după injectarea cu Pfizer:

„Așa arată degetele prietenei mele la 48 de ore după a doua doză de Pfizer. Are doar 28 de ani și e speriată. Are dureri și umflături, durerile prelungindu-se spre braț, dar medicii au trimis-o acasă cu calmante și i-au zis să urmărească dacă și unghiile de la picioare i se vor înnegri. Ce naiba fac aceste vaccinuri?”, a scris Wendy pe Twitter, atașând următoarea fotografie:

 

A doua relatare este despre erupțiile apărute pe piciorul unei tinere de 16 ani, la 4 zile după prima doză de ser Covid de la Pfizer. Tatăl ei spune că i-a administrat antihistaminice și că așteaptă rezultatul testului de debit lateral (LFT). 

Aveți grijă de copiii voștri și gândiți-vă de două ori înainte să-i lăsați să fie injectați cu aceste seruri experimentale, care nu au ce bine să le facă atâta timp cât ei fac parte dintr-o categorie de vârstă la care prezumtiva mortalitate Covid e practic neglijabilă. Nu și eventualele afecțiuni invalidante dobândite prin intervemția și din voința omului! În fața cărora, de cele mai multe ori, medicii ridică din umeri, consternați și neputincioși.

Citiți și semnați AICI: MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și zeci de alți semnatari. SEMNAȚI AICI