ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


China se pregătește de Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 în ciuda pandemiei de Covid. Mai mulți experți în drepturile omului din lume sunt preocupați de legitimarea abuzurilor regimului comunist chinez prin participarea unor democrații consolidate la propaganda fabuloasă pe care o pregătește Beijingul.

Și aceasta în condițiile în care nici până acum lumea nu s-a edificat asupra „scurgerii accidentale” a virusului ucigaș din Laboratoarele de la Wuhan. Milioane de oameni au murit în întreaga lume și China nu permite nici azi o anchetă temeinică la fața locului, ca și cum nici virus n-a scuipat nici gura nu-i miroase.

Cel puțin 6 țări au anunțat un boicot diplomatic al Jocurilor din 2022, printre care Australia, Belgia, Canada, Lituania, Regatul Unit și Statele Unite, transmite site-ul stirichina.ro citând The Epoch Times.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 sunt programate să înceapă în capitala Chinei, Beijing, pe 4 februarie anul viitor și să se încheie pe 20 februarie.

Ca să vă faceți o idee despre cum ar putea arătă spectacolul de deschidere al Olimpiadei și avansul tehnologiei chineze pe terenul realității augmentative, vizionați imaginile cu holograme gigantice de mai jos de la sărbătorirea Noul An în Qingdao și imaginați-vă că le-ar putea vedea la un moment dat - cu un „spectacol” și mai fascinant, cum ar fi sute de dragoni sau nave spațiele - mase de oameni nepregătite pentru aceste șocuri vizuale. Internauți din mai multe colțuri ale lumii se întreabă, pe bună dreptate, dacă sunt reale sau avem de a face cu un montaj propagandistic. VIDEO: