ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Surse judiciare, citate de Realitatea TV, susțin că Victor Ponta va fi pus sub control judiciar și va primi interdicția de a-și mai exercita funcția de premier al României.

”Victor Ponta ar fi pus sub control judiciar. Are interdicție de a intra în Guvern?”, a spus Rareş Bogdan.

Victor Ponta ar fi acuzat de fals și spălare de bani de procurorii DNA.

”Dacă zvonul lansat de Sebastian Ghiță, că Ponta va avea interdicție să intre în Guvern, totul se va prăbuși. E o exorcizare a PSD, nu știu dacă partidul va rezista la așa ceva”, a comentat Cozmin Gușă la Realitatea TV.
 
Sebastian Ghiță a spus că premierul Ponta va fi forțat să demisioneze.
 
"Cei care ticluiesc acest plan povestesc la nesfârșit ca după ce Victor Ponta va fi doborât, Klaus Iohannis va propune un prim ministru cu guvern minoritar. parlamentarii nu vor dori dizolvarea și vor vota orice guvern a treia oară. Vor să-l umilească pe Ponta, să-l ia cu mascații de pe aeroport.

Căderea unui guvern poate avea loc în două maniere: fie îşi dă demisia premierul şi în această seară a spus că nu vrea să facă asta, fie Guvernul e doborât printr-o moţiune de cenzură care nu se mai poate întâmpla.

Planul e simplu: să-l umilească, să-l târască la Poliţie, să-l aducă cu mascaţii din aeroport, să facă tot ce pot pentru a-l pune în situaţii umilitoare şi stânjenitoare pe premierul României ca el să-şi dea demisia.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.